RoBa Stoffering is hét adres voor uw tapijt

Is het hoog tijd om nieuw tapijt te leggen in het gebouw van uw organisatie? RoBa Stoffering biedt dé oplossing voor uw tapijt in Alkmaar en verdere omstreken. Door bijna heel Nederland verkopen en leggen wij uw gewenste vloerbedekking. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van een geslaagde aankoop.

Ruime keuze aan tapijtvloeren

Tapijt is doorgaans een sterk product waar u onbekommerd op kan leven en gaat een lange tijd met u mee. Bovendien werkt het materiaal isolerend en houdt het veel warmte vast. De verwarming kunt u dus gerust lager zetten, wat weer goed is voor uw portemonnee. Toch zal de vloerbedekking na verloop van tijd verslijten of kale plekken gaan vertonen. Voor bedrijven is het natuurlijk van groot belang dat de vloer er verzorgd uitziet en voor een fijne sfeer in de ruimte zorgt. Dit zullen klanten, cliënten en gasten namelijk zeer waarderen. Bij RoBa Stoffering heeft u dan ook de keuze uit vele soorten tapijtvloeren:

  • Wol: veerkrachtig, elastisch, vuilwerend, zelfdovend en isolerend.
  • Haar: veerkrachtig, elastisch, vuilwerend en met een hoge slijtweerstand. Meestal afkomstig van geiten.
  • Katoen: sterk, maar niet heel veerkrachtig. Neemt gemakkelijk vocht op en staat dit evengoed gemakkelijk af. Kan antistatisch, vlamwerend en vuilwerend worden gemaakt.
  • Jute, sisal, kokos en vlas: sterk en vochtabsorberend. De natuurvezels van deze materialen worden tevens in combinatie met andere garens gebruikt. Vaak impregneren we de vloer met een vlekwerende beschermlaag.
  • Polyamide: lichtecht, elastisch en sterk. Aan de basiseigenschappen van polyamide zijn tal van eigenschappen toegevoegd.
  • Polyacryl: zeer elastisch en laat zich uitstekend verven in uiteenlopende kleuren. Het materiaal wordt veelal gebruikt als mengvezel. De lichtechtheid en het warmte-isolerend vermogen zijn uiterst goed.
  • Polypropyleen: slijtvast, nauwelijks statisch en neemt geen tot nauwelijks vocht op.

Advies op maat

Alle materialen kunnen we voor u op maat maken. Welk tapijt u ook kiest, met onze kennis van tapijten kunnen we samen met uw wensen tot de beste oplossing komen. Hierbij houden we rekening met de sfeernuance die u wilt neerzetten. We geven u bij ons in Alkmaar of bij u op locatie graag advies over de diverse materiaalsoorten. Elke tapijtvloer heeft namelijk zijn eigen voor- en nadelen.

Tapijt kopen bij RoBa Stoffering? Vraag uw offerte aan door te bellen naar naar 085 888 34 05 of door een reactie achter te laten in het contactformulier onderaan de pagina. Via een van deze wegen stelt u eveneens al uw vragen.

Merken die wij leggen:  
Armstrong Commercial Flooring Waalwijk www.armstrong.nl
Bewe Tapijt Hassels www.bewe.nl
Bonar Floors Krommenie www.bonarfloors.nl
Dhenert & Jansen Rotterdam www.deja.nl
Desso Waalwijk www.desso.com
Domo Contract Sint-Niklaas www.domocontract.nl
Edel Tapijt Genemuiden www.edeltapijt.nl
Enia Tapijt Soest www.eniacarpets.nl
Eurocol Wormerveer www.eurocol.nl
Forbo Flooring Assendelft www.forbo-linoleum.nl
Interfloor Tapijt Zwartsluis www.interfloor.nl
Kobefab Valkenswaard www.kobefab.nl
AM Design Tilburg www.amdesign.nl

RoBa projectstoffering in Alkmaar:

hét bedrijf voor het stofferen van uw vloer

Contactgegevens

RoBa Stoffering

Lekerwaard 220
1824 HJ Alkmaar
Tel.: 085 888 34 05

Contactformulier

Route