Een rubbervloer is uw soepele oplossing

Rubber is stroef en soepel, vandaar dat het materiaal een veilige oplossing is en voor veel doeleinden toepasbaar is. Wilt u ook profiteren van deze voordelen? RoBa Stoffering is hét aangewezen adres voor uw rubbervloer in Alkmaar of verdere omstreken. We verkopen en leggen door bijna heel Nederland vloerbekledingen voor bedrijven.

De voordelen van rubber

Het ruwe, stroeve oppervlak van rubber zorgt voor een uitstekende antislip. Dit maakt het product eveneens geschikt voor op traptreden. Het materiaal is bovendien leverbaar in eindeloos veel (effen) kleuren en verschillende structuren. Wenst u bijvoorbeeld een gladde uitvoering? Of gaat u liever voor een noppenstructuur? We maken de vloerbedekking van zwart gerecycled rubber met een instrooiing van nieuw gekleurd rubbergranulaat. Hierdoor zijn er vele kleurcombinaties mogelijk, zelfs een granieteffect. Daarbij kunnen we logo’s in uw rubbervloer snijden met een computergestuurde watersnijder. Rubber is gemakkelijk te bewerken. Zo kunnen we de meest uiteenlopende decoratieve patronen in uw vloer snijden.

Een rubbervloerbedekking is zelfs bestand tegen een zware belasting door de elasticiteit van het product. Werkt u in een bedrijf waar vaak zware voorwerpen over de vloer komen? Rubber is uw soepele oplossing om uw vloer mee te bedekken!

Details en onderhoud

 Bij ons vindt u rubberen vloerbedekkingen in diktes van 6 t/m 9 mm. De vloeren zijn verkrijgbaar in tegelvorm en aan de rol per strekkende meter. U bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar om de mogelijkheden te komen bekijken. Hier geven we u eveneens het nodige advies. Daarnaast komen we met genoegen bij u op locatie langs om u zo goed mogelijk te adviseren. Ook als het om onderhoud van de vloerbedekking gaat. Dit doet u eenvoudig door te vegen, stofzuigen en/of te dweilen. Vlekken haalt u weg met water en een neutraal schoonmaakmiddel. Moeilijke vlekken als kauwgom, smeer, vet of verf verwijdert u al met een beetje terpentine en spoelt u goed weg met lauw water. Uiteraard geven we u graag nog veel meer tips.

Maak gebruik van de deskundigheid van RoBa Stoffering en vraag uw offerte aan. Bel naar 085 888 34 05 of vul het contactformulier onderaan de pagina in. Uw vragen over een rubbervloer kunt u evengoed stellen via een van deze wegen.

RoBa projectstoffering in Alkmaar:

hét bedrijf voor het stofferen van uw vloer

Contactgegevens

RoBa Stoffering

Lekerwaard 220
1824 HJ Alkmaar
Tel.: 085 888 34 05

Contactformulier

Route