Uw ideale PVC vloer vindt u bij RoBa Stoffering

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een PVC vloer in Alkmaar of verdere omstreken? Er is eindeloos veel PVC in de handel. Omdat RoBa Stoffering u graag verder helpt, denken we graag met u mee over de meest geschikte vloer voor uw gebouw. Indien gewenst leggen we de vloerbekleding zelfs voor u aan.

Waarom PVC voor uw vloer?

PVC heeft vele voordelen. Het materiaal is sterk en slijtvast, waardoor er niet snel krassen op komen. Daarnaast is het praktisch, stijlvol en overal toepasbaar. In principe komt een PVC vloer in elke situatie tot zijn recht. Of de inrichting van de ruimte nu luxueus of eenvoudig of klassiek of modern is; voor elke portemonnee is er PVC. We leveren eveneens PVC vloeren voor de medische sectoren. Het product is ideaal voor deze sectoren dankzij het eenvoudige onderhoud. Bovendien is het materiaal bacteriestatisch en schimmelwereld omdat het behandeld is met Sanosol.

In ons assortiment hebben we PVC met een PU-toplaag. Deze vloerbedekking spreekt direct aan door de optische dieptewerking. De vloer is leverbaar in diverse dessins, waaronder marmer en graniet. Daarbij inspireert het ruim geschakeerde kleurenpalet tot het ontwerpen van vele kleurrijke designs in het materiaal. We bieden u ook allerlei structuren en dessins: van houtpatronen tot metaalkleurige reliëfstructuren. Ziet u het gras door de bomen niet meer door het enorme aanbod? Wij staan voor u klaar om samen tot uw ideale PVC vloerbedekking te komen!

Passend advies

Onze PVC heeft een totale dikte van 2 mm en is voorzien van een sterke toplaag met structuur. De vloer is tevens in tegels van 60 x 60 cm verkrijgbaar. Kom gerust eens langs in onze showroom in Alkmaar om de mogelijkheden te bekijken. Hier geven we u ook passend advies. Wilt u bijvoorbeeld meer weten over het onderhoud? We geven u allerlei tips. Denk hierbij aan het verwijderen van stof met een stofwisser of stofzuiger en het nat reinigen van de vloer.

RoBa Stoffering inschakelen voor uw PVC vloer? Neem contact met ons op door te bellen naar 085 888 34 05 of door het contactformulier onderaan de pagina in te vullen. Zo vraagt u een offerte aan of stelt u al uw vragen. We helpen u snel aan de juiste oplossing en leggen de vloer wanneer het u schikt.

RoBa projectstoffering in Alkmaar:

hét bedrijf voor het stofferen van uw vloer

Contactgegevens

RoBa Stoffering

Lekerwaard 220
1824 HJ Alkmaar
Tel.: 085 888 34 05

Contactformulier

Route