Kies voor marmoleum van RoBa Stoffering

Zoek u binnen uw bedrijf een goede oplossing voor uw vloer? Dan kan een marmoleumvloer u de uitkomst bieden. RoBa Stoffering biedt u marmoleum in Alkmaar en verdere omstreken en legt de vloer indien gewenst graag voor u aan. Bij ons vindt u alle deskundigheid met betrekking tot een marmoleumvloer.

De voordelen van een marmoleumvloer

Marmoleum is een moderne, eenvoudig te onderhouden en sterk decoratieve vloer. Het materiaal is duurzaam, comfortabel en stijlvol. Bovendien is het samengesteld uit natuurlijke grondstoffen. Alle mogelijke patronen kunnen in de vloer worden gesneden en de vloerbedekking is leverbaar in banen, tegels en panelen. Eigenlijk is een marmoleumvloer linoleum met een gemarmerd dessin. U heeft de keuze uit allerlei kleuren, tinten, motieven en stijlen. Daarbij heeft u de mogelijkheid de vloer af te maken met inzetstukken, randen en hoeken. Het materiaal is verkrijgbaar op rollen van 2 meter breed en is onder te verdelen in 3 kleurgroepen: de warme naturelkleuren, de basiskleuren en de expressieve kleuren.

Marmoleum leggen we volgens de strenge eisen van Forbo-Krommenie. Vanaf het moment van aankoop geldt een garantie van maar liefst 15 jaar. Uw inrichter verstrekt u het bijhorende garantiecertificaat. Omdat er voor marmoleum een vlakke ondervloer nodig is, komen we met genoegen eerst bij u egaliseren. Dit gaat uiteraard in overleg.

Productdetails

We verkopen twee soorten systemen. Zo is de Marmoleum Inspiration een vierkante tegel (33,3 x 33,3 cm) waarmee u eenvoudig een persoonlijke vloer kunt creëren. De Marmoleum Click is een laminaat op panelen van HDF en kurk. Het product is leverbaar in panelen van 91 x 30 cm en in vierkanten van 30 x 30 cm. Het laminaat is gemakkelijk zelf te leggen. Micro-organismen kunnen zich niet ontwikkelen op een marmoleumvloer, waardoor de vloerbedekking enorm hygiënisch is. Daarnaast vormt het materiaal geen belasting voor het milieu: na zo’n 25 tot 40 jaar gaat de vloer weer als losse natuurlijke grondstof op in de natuur. Let op: bij aflevering lijkt het alsof er een gelige waas over de kleur ligt door een laagje geoxideerde lijnolie. Dit verdwijnt zodra er (dag)licht op de vloer valt.

Voor meer informatie over marmoleum of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met RoBa Stoffering opnemen. Dit kan door te bellen naar 085 888 34 05 of door het contactformulier onderaan de pagina in te vullen. Wilt u advies over bijvoorbeeld het onderhoud? Kom langs in onze showroom in Alkmaar of vraag ons langs te komen bij u op locatie.

RoBa projectstoffering in Alkmaar:

hét bedrijf voor het stofferen van uw vloer

Contactgegevens

RoBa Stoffering

Lekerwaard 220
1824 HJ Alkmaar
Tel.: 085 888 34 05

Contactformulier

Route