Uw ondervloer geheel verzorgd door RoBa Stoffering

RoBa Stoffering staat voor u klaar om uw ondervloer in Alkmaar en verdere omstreken te leggen. We houden rekening met al uw wensen en lichten u zo goed mogelijk in. In sommige gevallen is egalisatie van uw vloer nodig. Hierover geven we u evengoed passend advies. Ons doel is om te komen tot een mooi en strak eindresultaat binnen uw bedrijfsgebouw.

De juiste ondervloer

Een ondervloer leggen is in sommige situaties absoluut noodzakelijk. Een fraaie vloer begint tenslotte bij de juiste afwerking van de aanwezige vloer en de verdere ‘opbouw’ daarvan. Geheel afhankelijk van de aard (hout, cement of beton) en de kwaliteit van de huidige vloer zijn er een aantal mogelijkheden. Uiteraard wordt de keuze voor het ondervloersoort bepaald door het type vloerbedekking dat u uiteindelijk wilt laten aanleggen. Wilt u laminaat, vinyl, tapijt, PVC, marmoleum of een rubbervloer? De gebruiksintensiteit en de wens voor vloerverwarming spelen eveneens een belangrijke rol.

Ook wanneer zo’n ondergrond niet per se nodig is, zorgt deze bodem voor het mogelijke extra comfort. Denk hierbij aan geluidsisolatie, warmte-isolatie, vochtisolatie en veerkracht. We raden u aan om zowel de onder- als bovenvloer door hetzelfde bedrijf te laten uitvoeren om misverstanden of miscommunicatie te voorkomen. Bij RoBa Stoffering werken we met ervaren vakmannen om uw vloer met het beste materiaal te behandelen.

Egalisatie

In veel gevallen is egalisatie van uw vloer nodig als u een vloerbekleding wilt laten aanleggen in een projectruimte. We egaliseren de ondergrond dan eerst om tot een mooie, strakke ondervloer te komen. Uw vloer laten egaliseren is evenzeer van belang als er sprake is van bepaalde hoogteverschillen. Bovendien is vloeregalisatie interessant voor u wanneer u van extra comfort wilt genieten. Ondervloeren isoleren namelijk vocht, warmte en geluid en hebben invloed op de veerkracht van uw vloer. Op basis van het materiaal van uw oorspronkelijke vloer vertellen we u welke optie van egaliseren het meest geschikt is.

Uw ondervloer laten verzorgen door RoBa Stoffering? U kunt een vrijblijvende offerte opvragen door te bellen naar 085 888 34 05 of door het contactformulier onderaan de pagina in te vullen. Voor vragen en advies kunt u tevens contact met ons opnemen. Kom ook gerust eens langs in onze showroom in Alkmaar.

RoBa projectstoffering in Alkmaar:

hét bedrijf voor het stofferen van uw vloer

Contactgegevens

RoBa Stoffering

Lekerwaard 220
1824 HJ Alkmaar
Tel.: 085 888 34 05

Contactformulier

Route