RoBa Stoffering

Lekerwaard 220
1824 HJ Alkmaar
Tel.: 072-8502650
Gsm : 06-21107393
Fax : 072-8502650
ronbarhorst@hotmail.com
Home   Marmoleum   Tapijt   Rubbervloer   PVC   Egalisatie / Ondervloer   Aanbiedingen!   Foto’s   Links   Contact   Klantenbeoordelingen
 

Rubbervloer

Introductie
Doordat rubber stroef en soepel is, is het een veilige vloer en is het voor veel doeleinden toepasbaar. Door het ruwe, stroeve oppervlak is de vloer tevens antislip en dus ook ideaal om op trappen te gebruiken.

Collecties & Kleuren
Rubbervloerbedekking is leverbaar in eindeloos veel (effen) kleuren, glad uitgevoerd of eventueel met noppen structuur. De vloerbedekking wordt gemaakt van zwart gerecycled rubber met een instrooiing van nieuw gekleurd rubbergranulaat waardoor ook vele kleurcombinaties mogelijk zijn (granieteffect). Het is ook mogelijk om logo's in te laten snijden (met computergestuurde watersnijder). Doordat het product makkelijk te verwerken is, kunnen de meest uiteenlopende decoratieve patronen in de vloer worden gesneden.

Overige gegevens
Rubbervloerbedekking is verkrijgbaar in diktes van 6 t/m 9 mm en is geschikt is voor diverse doeleinden. Het is elastisch en heeft hierdoor de eigenschap bestand te zijn tegen enorme belasting. Dus ook een zeer geschikte vloer voor projecten. Rubber is verkrijgbaar in tegelvorm, en aan de rol per strekkende meter.

Onderhoud
Rubbervloerbedekking is eenvoudig schoon te houden door het te vegen, stofzuigen en/of te dweilen. Vlekken haalt u weg met water en een neutraal schoonmaakmiddel. Moeilijke vlekken zoals; kauwgom, smeer / vet of verf verwijdert u met een beetje terpentine en spoelt u goed na met lauw water.
 
 
 
 
 
 
  Proximedia